Terug

Volg Hart van Nederland

Agressieve automobilist (27) bewerkt voertuig van andere weggebruiker met stalen pijp na conflict

Agressieve automobilist (27) bewerkt voertuig van andere weggebruiker met stalen pijp na conflict

112

5 dec 2020, 12:51

De politie in Zeeland heeft vrijdagavond een 27-jarige man uit Sint-Maartensdijk aangehouden. Dit nadat hij zich agressief zou hebben gedragen bij een verkeersconflict. Dat gebeurde rond 20.30 uur op de Eendrachtweg in Halsteren. De agressieveling haalde op de Eendrachtweg een andere weggebruiker in, hij deed dit om zo'n gevaarlijk manier dat de andere automobilist in de berm  belandde. Die man seinde met zijn lichten om de tegenpartij duidelijk te maken dat dit gevaarlijk gedrag was. Kennelijk kon de man uit Sint Maartensdijk dit niet waarderen, want na deze gevaarlijke inhaalmanoeuvre volgden nog wat abrupte remacties zodat de Huijbergenaar botsingen ternauwernood kon voorkomen.

Stalen pijp

Even later zette de man uit Sint Maartensdijk zijn auto stil op de weg, stapte uit en begon met een stalen pijp op de auto van de man uit Huijbergen in te slaan. Ook bedreigde hij de automobilist met de dood. Daarna stapte de man weer in en reed weg. Het slachtoffer belde de politie en gaf het kenteken van de betrokken auto door. Hierdoor konden agenten de man bij zijn woning aanhouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. De man zit daar nog vast en wordt zaterdag gehoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.