Terug

Volg Hart van Nederland

Agent meerdere keren tegen hoofd geslagen in Tilburg

Agent meerdere keren tegen hoofd geslagen in Tilburg

112

17 dec 2023, 10:01

Een politieagent is in de nacht van zaterdag op zondag meerdere keren met een vuist tegen zijn hoofd geslagen. De agent liep hierbij meerdere verwondingen op.

De agent fietste rond 03.10 uur over de Korte Heuvel in de Brabantse stad, waar hij twee mannen voor een café met elkaar zag vechten. Een van de mannen sloeg de ander met gebalde vuisten. De agent stapte op de mannen af om hen uit elkaar te halen. Hierop sloeg een van de mannen hem meerdere keren met gebalde vuist tegen het hoofd.

De Amsterdamse agent Joeri Sterringa kan meepraten over geweld tegen de mensen in het blauw. Eind mei 2019 wordt hij na onenigheid met een boze klant in een winkel in de Leidsestraat knock-out geslagen:

Weer meer geweld tegen agenten: 'Hoe kan het dat mensen dit doen?'
2:16
Weer meer geweld tegen agenten: 'Hoe kan het dat mensen dit doen?'

De verdachte is een 21-jarige man uit Tilburg. Hij is ter plaatse aangehouden. De agent liep verwondingen op aan zijn voorhoofd. Ook had hij een pijnlijk rechteroog en hoofdpijn. De agent is voor behandeling naar de huisartsenpost gegaan.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.