Terug

Volg Hart van Nederland

Agenten komen vast te zitten op dak bij aanhouding van inbreker

Agenten komen vast te zitten op dak bij aanhouding van inbreker

112

14 apr 2022, 12:10

Bij een aanhouding in Rotterdam-Crooswijk dinsdagochtend kwam niet de inbreker, maar de agent vast te zitten. Toen de agent tijdens de achtervolging het dak op moest, ging het niet helemaal zoals gepland. Dat deelt de politie Basisteam Maas en Rotte op Facebook.

De politie kreeg rond zeven uur 's ochtends een melding van een woninginbraak. Toen agenten daar aankwamen, bleek de inbreker al gevlucht via de binnentuinen van de wijk. En dus moesten de agenten het dak van de schuur over.

Ladder gaat om

Gelukkig kregen ze van een behulpzame buurtbewoner een ladder, waarmee ze het dak opkwamen. Maar toen ze deze ladder aan de andere kant van de schuur wilden gebruiken om naar beneden te komen, sloeg het noodlot toe: de ladder viel om. Hierdoor moesten de agenten zelf naar beneden klauteren, wat voor flinke vertraging zorgde.

De inbreker is uiteindelijk aangehouden door een ander arrestatieteam en wordt ook verdacht van een eerdere inbraak.

Beeld: Politie Basisteam Maas en Rotte

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.