Terug

Volg Hart van Nederland

Agent en buurtbewoner redden ouderen uit te water geraakte auto

112

8 apr 2023, 21:12

Een personenauto met daarin twee inzittenden is zaterdagmiddag te water geraakt aan de Vinkenstraat in Noordwijkerhout. Een agent en een buurtbewoner hebben de mensen naar de kant getild.

Vissende kinderen zagen het ongeval gebeuren en sloegen alarm. Ondertussen dreef de wagen naar het midden van de sloot, en zakte langzaam weg in het water. De twee ouderen in in de auto kwamen er niet op eigen kracht uit.

Met hulp van een buurtbewoner en een toegesnelde agent konden de inzittenden weer op het droge worden gehesen. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto is wel total loss geraakt.

Beeld: Flashlight Fotografie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.