Terug

Volg Hart van Nederland

Advocatenkantoor in Utrecht beschoten, meerdere inslagen

Advocatenkantoor in Utrecht beschoten, meerdere inslagen

112

14 dec 2020, 20:45

Een advocatenkantoor aan de Maliebaan in Utrecht is maandagmiddag beschoten. Het gaat om het pand waarin onder meer strafpleiters Louis de Leon en Yassine Bouchikhi kantoor houden, zegt De Leon tegen persbureau ANP. De Leon was maandagmiddag naar eigen zeggen zelf niet aanwezig, maar hij zei dat er "meerdere inslagen in de ruit" zijn. Hij heeft geen idee wie de dader is. "Ik zou graag willen weten wie er achter zit". Ook zegt hij geen idee te hebben wat de reden voor de aanslag zou kunnen zijn. "Ik durf het niet te zeggen. ik heb er weinig zicht op." Bouchikhi is als advocaat betrokken in het liquidatieproces Marengo rond Ridouan Taghi, waarbij hij een van de verdachten vertegenwoordigt. Louis de Leon was in het verleden onder meer advocaat van Klaas Otto, de oprichter van de motorbende No Surrender. De politie wil alleen kwijt dat ze sinds maandagmiddag 13.15 uur onderzoek doet bij een pand aan de Maliebaan na een melding van een "verdachte situatie". Tekst: ANP | Beeld: Michiel van Beers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.