Terug

Volg Hart van Nederland

Aansteken barbecue gaat gruwelijk mis, vrouw raakt zwaargewond

112

2 mei 2023, 20:25

Het aansteken van een barbecue is in het Haagse Zuiderpark dinsdagmiddag op gruwelijke wijze misgegaan. Er ontstond een steekvlam, waar een vrouw die bij de BBQ stond werd geraakt. Ze liep daardoor ernstige brandwonden op.

De vrouw was in gezelschap van onder andere meerdere kinderen toen ze de BBQ aan wilde steken. Een omstander zag het misgaan en verklaarde later dat er een steekvlam ontstond waar de vrouw door werd gegrepen. Na het incident kwamen de hulpdiensten snel ter plaatse, waaronder een ambulance en een traumahelikopter.

Spoed

De vrouw werd snel behandeld in de ambulance. De arts van het traumateam dat met de helikopter ter plaatse kwam nam ook plaats in de ambulance om assistentie te verlenen. Daarna is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het HMC Westeinde-ziekenhuis in Den Haag.

Hoe is niet duidelijk wat precies de verwondingen van de vrouw zijn.

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.