Terug

Volg Hart van Nederland

Aanhoudingen na illegale rave op militair terrein in 't Harde, vrouw valt agent aan

Aanhoudingen na illegale rave op militair terrein in 't Harde, vrouw valt agent aan

112

25 juni 2023, 10:18

Tijdens een illegale raveparty op een militair oefenterrein in ‘t Harde zijn zaterdagnacht een man en een vrouw aangehouden. De man voor belediging van een ambtenaar in functie, de vrouw omdat ze een agent aanviel. De marechaussee en politie hebben een einde gemaakt aan het feest.

Op het feest waren op het hoogtepunt ongeveer drie- á vierhonderd mensen aanwezig, aldus een woordvoerder van de marechaussee. Rond 01.00 uur in de nacht kwam de melding erover binnen, en in de loop van de nacht is besloten in te grijpen.

Zondagochtend rond 07.30 uur was het feest voorbij. Alle bestuurders zijn gecontroleerd op drugs en alcohol, voor zover bekend is daarbij niemand aangehouden.

ANP

Beeld: Twitter/@Marechaussee

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.