Terug

Volg Hart van Nederland

Man (38) aangehouden voor neersteken huisarts in Den Haag

112

22 feb 2023, 11:48

De man die dinsdagochtend rond 10.30 uur in een huisartsenpraktijk in Den Haag een huisarts zou hebben neergestoken is een 38-jarige Hagenaar. De huisarts raakte daarbij gewond en ligt op de intensive care, meldt de politie woensdag aan Hart van Nederland.

De verdachte kon kort na het incident door hulp van omstanders worden aangehouden en zit vast. Vrijdag beslist de rechter-commissaris of zijn voorarrest verlengd wordt. De aanleiding voor de steekpartij wordt nog onderzocht.

De huisartsenpraktijk zit aan de Apeldoornselaan in Den Haag, niet ver van het Zuiderpark.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: Regio 15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.