Terug

Volg Hart van Nederland

Aanhouding na vondst vuurwapens bij woningbrand Rotterdam

112

18 mei 2023, 17:20

Wat een simpele middelbrand leek op de 5e etage van een flat aan Jonker Fransstraat in Rotterdam, bleek toch iets anders in elkaar te steken. Na het blussen werden er namelijk een drugsversnijdingsplek en vuurwapens aangetroffen in een van de panden. Een man is aangehouden.

De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse om de vlammen te doven. Uit voorzorg verscheen er ook een ambulance, maar dat bleek overbodig. Er vielen geen gewonden. Een speciaal team zal onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Aanhouding

Toen de brandweer de omliggende woningen van het door de brand getroffen pand aan het ontruimen was, kwamen ze de drugsversnijdingsruimte tegen in een van de woningen. In die ruimte lagen onder meer drugs en vuurwapens. De bewoner van dat pand stond tussen de omstanders naar de brand te kijken en kon direct worden aangehouden.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.