Terug

Volg Hart van Nederland

Brandweer bevrijdt beknelde vrouw (55) bij ongeval op A59

112

8 aug 2023, 07:16

Bij het ongeval dat maandagavond plaatsvond op de A59 is een vrouw zwaargewond geraakt. Drie anderen liepen lichtere verwondingen op. De vrouw, een 55-jarige uit Oss, raakte bekneld in haar voertuig. Ze moest daaruit bevrijd worden, daarna is ze overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie dinsdag.

Bij het ongeval waarbij vier voertuigen betrokken waren, raakte een 48-jarige Waalwijker ook zodanig gewond dat hij naar het ziekenhuis moest. Twee andere betrokkenen, een 26-jarige vrouw uit Nieuwendijk en een 21-jarige man uit Oudheusden raakten lichtgewond.

Kettingbotsing

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Waspik in de richting van Waalwijk en Den Bosch. Vermoedelijk kwamen eerst twee auto's met elkaar in botsing en raakten vervolgens twee achteropkomende auto's ook bij het incident betrokken. Naar de oorzaak van het ongeval wordt verder onderzoek gedaan. Tussen Waspik en Dussen was de weg de hele nacht gesloten. Dinsdagochtend iets na 07.00 uur werd deze weer vrijgegeven nadat de weg was opgeruimd.

Hart van Nederland/ANP

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.