Terug

Volg Hart van Nederland

82-jarige vrouw aangereden op zebrapad, zwaargewond naar ziekenhuis

112

26 jan 2024, 17:50

Een 82-jarige vrouw is vrijdagmiddag op een zebrapad in Rotterdam aangereden door een automobiliste. Ze is gereanimeerd en vervolgens met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur op de Jasonweg in de wijk Hillegersberg-Schiebroek, ter hoogte van de kruising met de Minosstraat. Het slachtoffer had een fiets bij zich, laat een woordvoerder van de politie weten aan Hart van Nederland.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Het is niet bekend of ze daarop fietste, of dat ze hem aan de hand meenam.

De 22-jarige bestuurster van de auto is aangehouden. De politie doet onderzoek naar haar rol bij het ongeval.

Beeld: Video Duivestein.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.