Terug

Volg Hart van Nederland

82-jarige man die werd neergestoken op Rotterdams fietspad is overleden

112

21 jan 2024, 20:56

Een 82-jarige man uit Maassluis die donderdag werd neergestoken op een Rotterdams fietspad is zondag in het ziekenhuis overleden. Dat laat de politie weten. Een 46-jarige man uit Polen is aangehouden. Die zou die dag mogelijk meer mensen hebben lastiggevallen.

Het incident met het 82-jarige slachtoffer gebeurde donderdag rond 10.15 uur op het fietspad in het verlengde van de Delfshavenseweg in de wijk Overschie. Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter rukte uit.

De neergestoken man werd gereanimeerd en met zware verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is hij zondag overleden. "We wensen familie en andere nabestaanden veel sterkte toe. Het onderzoek naar het steekincident aan de Delfshavenseweg in Rotterdam is nog in volle gang", schrijft de politie op X.

Poolse man

Volgens de politie heeft de verdachte voorafgaand aan het steekincident mogelijk mensen lastiggevallen "of anderszins op een vervelende manier benaderd" in de wijk Overschie. De politie komt graag met hen in contact. De verdachte is een 46-jarige Poolse man met een lichte huidskleur en hij heeft heel kort haar of is kalend. Hij was in het zwart gekleed en spreekt geen Nederlands. Werd u op donderdagochtend door hem benaderd of lastiggevallen of zag u hem dat bij anderen doen? Laat het de politie weten via 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Rijnmond Noord.

Beeld: Video Duivestein.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.