Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw (19) aangehouden na vondst dode baby Schiedam

112

12 apr 2018, 18:01

Een negentienjarige vrouw is in Schiedam aangehouden na de vondst van een dode baby. Het kindje werd zaterdag aangetroffen in een zak op het balkon van een woning in een flat in de Stationstraat. Volgens de politie heeft uitgebreid onderzoek uitgewezen dat de vrouw zeer waarschijnlijk de moeder van de baby is. Zij is een bewoonster van de woning waar het lichaampje werd aangetroffen. Lees ook: Nog veel onduidelijk rond vondst dode baby De recherche onderzoekt de omstandigheden waaronder de baby werd geboren en of daarbij nog meer mensen betrokken waren. Er is sectie verricht op de baby, waarbij ook DNA is afgenomen. De politie wil het geslacht van het kind nog niet bekendmaken. Lees ook: Lichaam van pasgeboren baby’tje gevonden in Schiedam

Ondergrondse vuilcontainer

Buurtbewoners ontdekten de stoffelijke resten van de baby zaterdag op het balkon. Politiemensen hebben daarna buurtonderzoek gedaan. De politie deed een dringend verzoek aan de ouders om zich te melden. Ook bekeken rechercheurs beelden van camera’s in de omgeving en is de inhoud van een ondergrondse vuilcontainer doorzocht. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.