Terug

Volg Hart van Nederland

18-jarige mishandeld en beroofd, buit is één e-sigaret

18-jarige mishandeld en beroofd, buit is één e-sigaret

112

7 aug 2023, 15:09

De Tilburgse politie heeft drie jonge mannen opgepakt voor een straatroof. De verdachten zouden zondagmiddag rond 16.00 uur een leeftijdsgenoot hebben mishandeld en beroofd. Dit allemaal voor een buit van een enkele e-sigaret, meldt BD.

Vlak na de beroving was de politie over het incident gewaarschuwd. Lang hebben de verdachten het niet volgehouden. In het uur daarna werd de eerste jongen al aangehouden in Tilburg. Zijn tweede medeverdachte is later die avond opgepakt. Tot slot is de derde jongeman (17) maandagochtend 06.00 van zijn bed gelicht.

De drie boefjes zitten op dit moment nog vast, het slachtoffer heeft aangifte gedaan en het politieonderzoek loopt nog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.