Terug

Volg Hart van Nederland

167 nitraten gevonden in slaapkamer 14-jarige jongen in Uitgeest

167 nitraten gevonden in slaapkamer 14-jarige jongen in Uitgeest

112

29 dec 2020, 13:57

Op de slaapkamer van een 14-jarige jongen in Uitgeest (Noord-Holland) heeft de politie maandagavond zwaar illegaal vuurwerk aangetroffen. De politie deed de vondst van 167 nitraten en een 3-inch shell op de kamer van de jongen in een woning aan de Populierenlaan. Daar kwamen agenten rond 22.00 uur terecht na onderzoek naar het afsteken van vuurwerk in de buurt.

'Levensgevaarlijke combinatie'

De politie meldt dinsdag met goedkeuring van de ouders dezelfde avond nog de slaapkamer van de jongen te hebben doorzocht, die zelf op dat moment niet thuis was. Hij is als verdachte aangemerkt. Volgens de politie is sprake van een "levensgevaarlijke combinatie voor zowel bewoners en omwonenden". Ook in de garage werd vuurwerk aangetroffen. Het vuurwerk is in beslag genomen en wordt nader onderzocht. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.