Terug

Volg Hart van Nederland

Franeker ruikt naar karamel door brand in vruchtenconfijterij

112

23 mrt 2018, 06:57

Bij een fabriek voor bakkersproducten in de Friese stad Franeker heeft donderdagnacht brand gewoed. Door het verbranden van de suiker is er volgens de brandweer een karamelachtige lucht vrijgekomen. Bij het bedrijf worden onder meer vruchten gekonfijt. Een bedrijfshal van Royal Steensma is door de brand verwoest, de rest van het bedrijf bleef gespaard. Er raakte niemand gewond. Er kwam wel veel rook vrij. De brandweer had het vuur na een paar uur onder controle. Beeld: Noormannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.