Terug

Volg Hart van Nederland

Selectie Heerenveen wenst Andries Noppert succes voor kwartfinale tegen Argentinië: 'Andries, lange draak, Zet 'm op'

Selectie Heerenveen wenst Andries Noppert succes voor kwartfinale tegen Argentinië: 'Andries, lange draak, Zet 'm op'

WK

9 dec 2022, 13:52

De selectie van Sc Heerenveen heeft hun keeper Andries Noppert succes gewenst voor de kwartfinale tegen Argentinië. In een videoboodschap spreken de spelers en zijn trainer hem toe in aanloop naar de kwartfinale van het WK.

Het Nederlands elftal neemt het vrijdagavond in de kwartfinale van het WK op tegen Argentinië en kan daarbij alle steun gebruiken. Aangezien de spelers van Sc Heerenveen er in Qatar niet bij kunnen zijn, moedigen zij hun teamgenoot op deze manier aan.

"Andries, lange draak, veel succes. Zet 'm op", zegt trainer Kees van Wonderen tegen de doelman in de video.

"Ouwe superfries, heel veel succes, knallen. Wij gaan naar de halve finale", zegt aanvaller Sidney van Hooijdonk. Andere teamgenoten noemen Noppert ook wel: "Noppie, een topper en de beste keeper ter wereld."

Niet bang voor Messi

De tweemeterlange sluitpost stuit vrijdagavond tegen Argentinië op superster Lionel Messi, maar maakt zich daar geen zorgen over. "Ik ben er klaar voor en hij ook maar een mens en als het penalty's aankomt kan ik hem zeker pakken", liet Noppert eerder weten tijdens een persconferentie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.