Terug

Volg Hart van Nederland

Voetbalmakelaar Mino Raiola reageert via Twitter op eigen overlijden

Voetbalmakelaar Mino Raiola reageert via Twitter op eigen overlijden

Sport

28 apr 2022, 14:55

Meerdere Italiaanse media hebben donderdag gemeld dat de bekende Nederlands-Italiaanse voetbalmakelaar Mino Raiola op 54-jarige leeftijd zou zijn overleden. José Fortes Rodriguez, de rechterhand van de zaakwaarnemer, ontkent dit tegenover de NOS. Zelf kwam Raiola via Twitter al snel met een statement.

Via Twitter reageert Raiola op het bericht van zijn overlijden. "De status van mijn gezondheid op dit moment: ik ben boos omdat ik voor de tweede keer in vier maanden dood ben verklaard."

Raiola kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen. In januari schreef de Duitse krant BILD dat hij enkele weken op de intensive care in Milaan lag met een longziekte. Zelf ontkende Raiola dit overigens en zei op Twitter dat het ging om medische controles met verdoving. Rodriguez heeft tegen de NOS gezegd dat Raiola 'slecht ligt, maar niet is overleden'. Het Italiaanse persbureau ANSA heeft de arts van de zaakwaarnemer gesproken. Die zei dat hij 'verontwaardigd is over de berichten die speculeren over een man die vecht.'

Invloedrijkste makelaar

Raiola werd geboren in Italië, maar verhuisde op 1-jarige leeftijd naar Haarlem. Hij wordt gezien als een van de meest invloedrijke spelersmakelaars ter wereld. Zo heeft hij onder meer bekende voetballers als Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba en Erling Haaland onder zijn hoede. Maar ook veel bekende Nederlandse voetballers, zoals Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch, Stefan de Vrij, Donyell Malen, Denzel Dumfries en Justin Kluivert staan bij Raiola onder contract.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.