Terug

Volg Hart van Nederland

‘Voetballer Quincy Promes vraagt Russisch paspoort aan’

Voetbal

11 dec 2022, 13:10

Quincy Promes wordt een Rus. Dat stellen Russische media. Volgens voetbalverslaggever Ivan Karpov uit hetzelfde land, is de kans groot dat het de oud-Ajacied gaat lukken om een paspoort te bemachtigen.

Sinds het voorjaar van 2021 loopt er tegen voetballer Quincy Promes een rechtszaak. De sterspeler wordt verdacht van poging tot moord, omdat hij zijn neef zou hebben gestoken met een mes tijdens een familiefeest in Abcoude. De voetballer, die op dat moment bij Ajax speelde, zou zich bezighouden met drugshandel en betrokken zijn in een criminele organisatie. Met een Russisch paspoort op zak denkt Promes de juridische dans te kunnen ontspringen.

Volgens Karpov heeft Spartak Moskou, de club waar Promes speelt, het initiatief genomen om de voetballer van de Russische nationaliteit te voorzien. Hier is nog geen besluit over genomen, maar Promes zou erg kansrijk zijn. Zoals verschillende Russische media benadrukken levert het land eigen burgers niet uit aan andere landen, wat Promes goed zou uitkomen.

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.