Terug

Volg Hart van Nederland

Trenco is voor Feyenoord en Rika voor Ajax, maar ook tijdens Klassieker 'overwint liefde alles'

Voetbal

19 mrt 2023, 11:00

Trenco Kreulen en Rika Jonkers uit Emmen delen een grote passie voor voetbal. Maar er is wel een groot verschil: Trenco is een geboren Feyenoorder en Rika is een Ajacied in hart en nieren. Hoewel de twee samen erg gelukkig zijn in de liefde, bouwt de spanning zich zondag op in huize Kreulen-Jonkers, want het is tijd voor De Klassieker.

De voetbalfanaten ontmoetten elkaar in 2013 in een café. "Er was meteen een klik. Maar in het begin kregen we wel verbazing, dan zeiden mensen: 'hoe hebben jullie elkaar gevonden?'", vertelt Rika aan Hart van Nederland.

"Vroeger was er geen onvertogen woord in een café waar Feyenoord en Ajax-fans samen waren. Nu jaren later is dat anders", legt ze uit.

Hoe bereidt het tweetal zich voor op De Klassieker? Bekijk het in deze video:

Liefde overwint alles, ook tijdens De Klassieker
0:40
Liefde overwint alles, ook tijdens De Klassieker

Gezellig houden

Geen van de twee hoeft op het einde van de wedstrijd op de bank te slapen. En hoe ze het gezellig houden? "Liefde overwint alles!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.