Terug

Volg Hart van Nederland

Zowel Feyenoord- als Ajaxsupporters vieren nu al feest voor De Klassieker

Voetbal

18 mrt 2023, 16:42

Het leek bijna op een wedstrijd, zo druk was het. Traditiegetrouw kwamen zaterdag weer honderden fans naar de laatste trainingen van Feyenoord en Ajax voor hun klassieker tegen elkaar. En die fans waren enthousiast.

Ajax trainde zaterdagochtend bij sportpark De Toekomst - naast de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA - en supporters waren welkom. Die kwamen massaal.

Een buitenstaander zou de training van Ajax niet van een wedstrijd kunnen onderscheiden, kijkende naar alle enthousiaste fans:

Laatste training voor klassieker
1:12
Laatste training voor klassieker

Ajax speelt zondag tegen het Roterdamse Feyenoord. Die ploeg trainde ook op zaterdag. Het begin van de training was openbaar en ook daar kwamen veel fans op af.

De sfeer zit er goed in onder Feyenoordsupporters die naar de training van hun cluppie komen kijken:

Veel supporters bij trainingen voor klassieker
1:10
Veel supporters bij trainingen voor klassieker

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.