Terug

Volg Hart van Nederland

Paragnost voorspelt: worden Verstappen en Oranje wereldkampioen in 2022?

Paragnost voorspelt: worden Verstappen en Oranje wereldkampioen in 2022?

Sport

30 dec 2021, 13:14

De komst van het coronavirus en het tot twee keer uitstellen van de Formule 1, paragnost Thomas Woolthuis wist de afgelopen jaren enkele grote gebeurtenissen goed te voorspellen. Het leverde hem de titel 'Medium van het jaar 2021' op, maar wat heeft 2022 voor ons in petto?

Vandaag blikken we met Woolthuis vooruit op het sportjaar 2022. Juichen we weer massaal voor Max Verstappen? En weet Oranje Nederland dit jaar te scoren op het WK in Qatar?

Max Verstappen

Formule 1-coureur Max Verstappen versloeg dit jaar zevenvoudig wereldkampioen Louis Hamilton tijdens een zenuwslopende race in Abu Dhabi. Gaat het Verstappen volgend jaar weer lukken om wereldkampioen te worden? "Nee zeker niet", lacht Woolthuis. "Ik ga niet zeggen dat hij slecht gaat rijden, want hij blijft in de top staan. Maar de drive en de spirituele grondslag om wereldkampioen te worden was dit jaar vele malen groter dan dat hij in de toekomst gaat zijn."

Daarnaast krijgt Verstappen concurrentie van iemand anders dan Hamilton. "Er staat iemand anders, ik weet niet wie, op de springplank om hem voorbij te gaan. Iemand die in de Formule 1-wereld al bekend is, een jonge coureur van Max' leeftijd die hem van zijn troon gaat stoten."

Finale in Qatar?

Volgens Woolthuis wordt ook 2022 niet het jaar waarin het Nederlands Elftal eindelijk eens een WK voetbal wint. "Oranje wordt in Qatar geen kampioen, nee." De paragnost voorziet dat een Zuid-Amerikaans land er met de winst vandoor gaat. "Misschien Brazilië of Argentinië."

De verliezend finalist zou dan wel eens een oranje shirtje kunnen dragen, aldus Woolthuis. "Waarschijnlijk komt Nederland met de hakken over de sloot in de finale, maar daar is dan ook alles mee gezegd."

De ultieme prijs gaat aan de Nederlandse voetballers voorbij, omdat er volgens de paragnost een "onbalans in de energie" zit. "In het team, ik kan niet zo diep in detail kijken, maar er is iets onderling wat net niet lekker werkt waardoor het ze niet gaat lukken."

Dit was deel drie van de voorspellingen van 2022 met paragnost Thomas Woolthuis. Eerder blikte Hart van Nederland met Woolthuis vooruit over Marco Borsato en de coronacrisis.

Foto: Artfoto/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.