Terug

Volg Hart van Nederland

Trainer Ruud van Nistelrooij vertrekt per direct bij PSV

Sport

24 mei 2023, 13:30

Van Nistelrooij heeft zijn beslissing volgens PSV woensdagochtend bekendgemaakt. Dinsdagavond had de 46-jarige trainer nog een gesprek met de directie, waarin besloten zou zijn om het pas na zondag verder over de toekomst van Van Nistelrooij als trainer te hebben. De afgelopen weken waren er al geruchten dat Van Nistelrooij niet meer zeker was van zijn positie als eindverantwoordelijke. De voormalig international vertrekt één duel voor het einde van het seizoen, waarin PSV hoopt de tweede plek veilig te stellen. De voorsprong op Ajax is 3 punten. De tweede plek betekent plaatsing voor de voorronde van de Champions League.

"PSV betreurt Van Nistelrooij zijn besluit en is dankbaar voor het winnen van de Johan Cruijff Schaal en de KNVB-beker dit seizoen en hoopt het voetbaljaar af te sluiten met het behalen van de tweede plaats", stelt de club. Van Nistelrooij was bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van PSV.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.