Terug

Volg Hart van Nederland

PSV-perschef Thijs Slegers ongeneeslijk ziek: 'Medici kunnen niets meer voor me doen'

PSV-perschef Thijs Slegers ongeneeslijk ziek: 'Medici kunnen niets meer voor me doen'

Sport

2 feb 2023, 14:57

PSV-woordvoerder Thijs Slegers is ongeneeslijk ziek. Bij de manager perszaken werd in 2020 acute leukemie geconstateerd. Hij onderging om die reden een stamceltransplantatie, maar deze worden door zijn lichaam afgestoten. "De medici kunnen niets meer voor me doen", laat Slegers in een bericht op sociale media weten.

"Helaas hebben we gisteren slecht nieuws gehad", begint de perschef het bericht. "De afstotingsziekte die me al maanden dwars zit, is geen halt toe te roepen. Na een eerder geslaagde stamceltransplantatie zullen de naweeën me uiteindelijk fataal worden."

"Ons rest niets anders dan het noodlot te accepteren en er mee te dealen", vervolgt Slegers. "Mijn gezin en ik danken jullie allemaal voor de steun die we mochten ontvangen in de voorbije jaren. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan."

Tekst gaat verder onder de tweet

Ook PSV reageert op het bericht: "Heel veel sterkte Thijs, we denken aan je. We zullen jullie altijd steunen", schrijft de Eindhovense voetbalclub.

Donor

Slegers houdt zich ondanks zijn situatie sterk. "Tips voor goeie series enz zijn welkom. Moet de tijd toch door zien te komen", schrijft hij vol galgenhumor. "Maar als jullie ons echt blij willen maken: schrijf je via Matchis in als stamceldonor en/of via Philips x PSV x Sanquin-campagne in als bloeddonor. Ik ben niet meer te helpen, maar anderen wel!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.