Terug

Volg Hart van Nederland

Max is weer maestro in Miami: na een start op de negende plek wint Verstappen de race

Max is weer maestro in Miami: na een start op de negende plek wint Verstappen de race

Sport

7 mei 2023, 23:01

Max Verstappen oogst weer veel bewondering. Op de Gran Prix in Miami weet hij na een start op de negende plek te finishen als eerste.

De keuze voor de harde band bleek een gouden greep. De wereldkampioen haalde de een na de ander in. Vorig jaar won Verstappen de Grand Prix in Miami, dit keer flikt hij het weer.

Eerder werd Verstappen wereldkampioen:

Max Verstappen begon in Miami vanaf de negende plaats. "Ik heb het mezelf niet makkelijk gemaakt, maar we gaan plezier hebben”, zei hij vooraf. Toch wist de Nederlandse coureur weer te winnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.