Terug

Volg Hart van Nederland

Zomerse F1-race in Zandvoort met kleine kans op een bui

Formule 1

4 sep 2022, 09:12

Bezoekers van de Formule 1-race op het circuit van Zandvoort doen er goed aan om zich goed in te smeren. Terwijl Max vanaf pole postion op jacht gaat naar de winst, zitten de meer dan honderdduizend toeschouwers lekker in het zonnetje.

Rond het begin van de race om 15.00 uur voelt het overal in Nederland zomers aan, meldt Weer.nl. Het warmt snel op en rond het middaguur ligt de temperatuur in Zandvoort al rond 23 graden. Daarna wordt het nog warmer. In de loop van de middag kunnen, ook bij het circuit, kleine buitjes ontstaan.

Bloedheet

Op maandag stijgt de temperatuur weer een stuk verder. In het oosten en zuiden wordt het tropisch warm met temperaturen dik boven de dertig graden. De temperatuur in de rest van het land blijft een klein beetje achter, maar met temperaturen tussen de 25 en 29 graden wordt het erg warm voor de tijd van het jaar.

Het warme en zonnige weer lijkt in de loop van volgende week te verdwijnen. Woensdag wordt het nog 23 graden met een zonwolkenmix. De dagen daarna lijken weer een stuk meer op een normale Nederlandse nazomer met 20 graden en af en toe een (onweer)bui.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.