Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Piepjonge Max Verstappen en Nyck de Vries over grootse dromen

Formule 1

4 mrt 2023, 10:27

Dit weekend begint het Formule 1-seizoen officieel met de eerste race in Bahrein. Voor Nyck de Vries een spannend moment, zijn debuut als vaste coureur op het allerhoogste niveau. Iets waar landgenoot Max Verstappen ervaring mee heeft. Beiden begonnen op de regionale racebanen en droomden meteen al groots. Dat is ook te zien in deze video met een piepjonge Max en Nyck.

Het spannende weekend is een mooi moment om eens terug te blikken op oude interviews met de mannen. Want jaren geleden sprak Hart van Nederland Nyck en Max al eens.

Zo was Nyck heel zeker over zijn toekomst. "Als ik goed mijn best blijf doen en blijf presteren dan kan er zeker een mooie toekomst voor mij zijn." En wilde Max niets liever "dan beter dan mijn vader worden".

Bekijk de video van een jonge Max Verstappen en Nyck de Vries hier:

Mini-Max en -Nyck jaren geleden in interview: 'Hoop dat ik beter word dan mijn vader'
0:58
Mini-Max en -Nyck jaren geleden in interview: 'Hoop dat ik beter word dan mijn vader'

De race richting het kampioenschap begint dit weekend dus officieel, iets waar Verstappen ondertussen al ervaring mee heeft. De Vries begint aan het mogelijk realiseren van zijn grootste droom: "Ik hoop ooit Wereldkampioen Formule 1 te worden!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.