Terug

Volg Hart van Nederland

Zo ziet de nieuwe Formule 1-auto van Nyck de Vries eruit

Zo ziet de nieuwe Formule 1-auto van Nyck de Vries eruit

Formule 1

12 feb 2023, 09:24

AlphaTauri heeft zaterdag in New York de nieuwe kleuren van de nieuwe de auto voor de Formule 1 gepresenteerd. Er is aan de buitenkant sprake van een ietwat veranderd kleurenpatroon. Er zijn wat rode tinten toegevoegd, mede vanwege de komst van een belangrijke nieuwe sponsor.

AlphaTauri wil zich dit jaar revancheren voor een tegenvallend afgelopen seizoen. Voor de renstal rijdt de Nederlander Nyck de Vries, die aan zijn eerste seizoen in de koningsklasse van de autosport begint, samen met zijn Japanse teamgenoot Yuki Tsunoda.

"We hadden het al gezien en zijn blij dat we het nu met jullie kunnen delen", zo sprak De Vries op social media van zijn team de fans toe, terzijde gestaan door Tsunoda. "Wij vinden het mooi", bekende hij daarbij mede namens de Japanner. De auto wordt in de komende week voor de eerste keer op de baan uitgetest.

Met een spectaculair filmpje is de splinternieuwe bolide voorgesteld aan het publiek.

Zo ziet de nieuwe Formule 1-auto van Nyck de Vries eruit
0:31
Zo ziet de nieuwe Formule 1-auto van Nyck de Vries eruit

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.