Terug

Volg Hart van Nederland

Formule 1-fans op weg naar Bahrein, en oma Nyck de Vries kijkt vol spanning thuis naar spektakel

Formule 1

2 mrt 2023, 19:49

Dit weekend barst het Formule 1-spektakel weer los. De eerste Grand Prix van dit seizoen is in Bahrein. Dit jaar heeft Nederland met de toevoeging van Nyck de Vries aan het coureursveld, en natuurlijk Max Verstappen, niet één, maar twee ijzers in het vuur. Donderdag vertrokken er al fans naar Bahrein met een goede doses oranjekoorts.

"We hopen gewoon dat Max het einde van de finish gaat halen en niet dat hij er na twee rondes uitvalt want dan is het een beetje zuur. Maar dan gaan we gewoon voor Nyck applaudisseren", vertelt een fan op Schiphol. Twee voor de prijs van één.

Iemand die in ieder geval supertrots op Nyck de Vries zal zijn, is zijn oma Lies. Hart van Nederland sprak met haar over haar kleinzoon. Bekijk hier de reportage:

Oma Lies supertrots op kleinzoon Nyck de Vries
1:35
Oma Lies supertrots op kleinzoon Nyck de Vries

Vloek van Bahrein verbreken

De fans zijn er in ieder geval zeker van dat Nyck Max nog niet van de troon zal stoten en dat Verstappen in Bahrein meer kans zal maken: "Ik denk eerder Max. Ik weet niet of dat goed is want iedereen kent natuurlijk de vloek van Bahrein wel: de winnaar die geen kampioen wordt. Natuurlijk is het altijd leuk als hij de vloek kan verbreken."

Het voorteken is in ieder geval goed want de fans reisden donderdagochtend in toestelnummer 001. "Dus alles is voorbestemd op de winst aan het einde van het jaar. Het komt goed", zegt een lachende fan hoopvol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.