Terug

Volg Hart van Nederland

Deze F1-superfan zou wel een beschuitje willen eten met Lewis Hamilton

Formule 1

1 sep 2022, 18:59

In deze nieuwe aflevering van Maximaal Fan zoekt Sylvana dé grootste Lewis Hamilton-fan van Nederland op. Ares uit Zevenbergen heeft een enorme verzameling aan Hamilton-petten. En ze is zo'n groot fan, dat ze wel een beschuitje zou willen eten met Lewis, "ondanks dat ik op vrouwen val."

Een grotere 'over the top' Lewis Hamilton-fan is misschien niet te vinden. Ares verwelkomt Sylvana in een stoer raceshirt en gele Mercedes-pet. Én ze zit onder de tatoeages van de coureur. Op haar linkerarm prijkt één van de lijfspreuken van Hamilton: Loyalty. En op haar handen heeft ze in het Romeins het nummer 44 laten tatoeëren.

Maar dat is niet alles. Vol trots laat ze zien dat ze ook nog twee bijzondere racetijden op haar hand heeft laten vereeuwigen. Ares is met recht een superfan.

Zolderkamer vol petten

Op haar zolderkamer eert ze de F1-coureur met de caps die hij uitbrengt. Het is een bonte verzameling met natuurlijk één extra bijzonder exemplaar: een gesigneerde pet. Die ligt veilig opgeborgen in de vitrinekast. Ook heeft ze een kast vol shirts en helmen van de autocoureur.

In de nieuwe online serie Maximaal Fan bezoekt Sylvana IJsselmuiden de grootste Formule 1-fans van Nederland voor wie de sport een onmisbaar deel van hun leven vormt.

Bij hen thuis ziet ze hoe het fan-zijn zich uit tijdens het GP-seizoen van 2022. Hoe komen ze in de juiste sfeer en wat hebben ze allemaal over voor de race?

Ook test Sylvana de kennis van de fans en speelt ze het speciale PimPamPitstop-spel. De echte kenner krijgt, zoals het hoort, een enorme fles champagne.

Uitzondering

Op de vraag hoe groot fan ze is van Hamilton moet ze lachen: "Kijk, ik val op vrouwen," zegt ze. "Maar als Lewis het zou vragen dan zou ik een uitzondering maken." Bekijk de nieuwe aflevering van Maximaal Fan met deze superfan hieronder. Elke donderdag verschijnt hier op onze site een nieuwe aflevering van Maximaal Fan. Je kunt 'm ook bekijken op het YouTube-kanaal van Hart van Nederland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.