Terug

Volg Hart van Nederland

Bijna... deze fans pakken koffers in voor nieuw F1-seizoen: 'Zaterdag eerste winst!'

Formule 1

27 feb 2024, 14:32

Nog een paar uurtjes wachten (of slapen, eigenlijk) en dan is het zover: Formule 1-fans vertrekken woensdag naar Bahrein voor de eerste GP van het jaar. Hart van Nederland zoekt Patrick de Regt en ook Levina Ferreira op, die nét de koffer dichtgooien. Hebben ze er een beetje zin in?

Flink wat wind en zo'n 21 graden. Het is redelijk goed toeven in de eilandstaat waar de eerste Formule 1-race van het seizoen zal worden gehouden. Ditmaal op zaterdag, de organisatie heeft rekening gehouden met de ramadan.

'Aftellen'

"Ik heb er zin in", zegt Patrick terwijl hij voor een lastige keuze staat. Hij is namelijk door een doos vol Formule 1-T-shirts aan het gaan, maar welke neemt hij mee in de koffer? De een is nog feller dan de ander. Maar welk T-shirt het ook gaat worden: "Ik ben echt aan het aftellen. De winterstop heeft lang geduurd, een maand of drie." De tickets liggen klaar: 08.15 uur vliegen vanaf Schiphol.

Misschien komt hij daar Levina wel tegen tijdens het afgeven van de bagage. De Brabantse is ook bezig met het inpakken van de koffer, zie je in de video hierboven. "De laatste was drie maanden geleden in Abu Dhabi. Daar ben ik ook geweest", zegt de mega-fan. "Ik heb er echt superveel zin in!"

Patrick heeft veel vertrouwen in weer een echt Max-seizoen: "Zaterdag de eerste winst en daarna gaan het nog heel wat podiumplaatsen worden!"

Juichen voor Max? Of toch voor iemand anders? Hieronder staan alle coureurs op een rijtje! Na de naam volgen de namen van de coureurs die uitkomen voor het desbetreffende team.

  • Alpine, Esteban Ocon & Pierre Gasly

  • Aston Martin, Lance Stroll & Fernando Alonso

  • Ferrari, Charles Leclerc & Carlos Sainz

  • Haas F1 Team, Kevin Magnussen & Nico Hulkenberg

  • Kick Sauber (vorig seizoen Alfa Romeo), Valtteri Bottas & Zhou Guanyu

  • McLaren, Oscar Piastri & Lando Norris

  • Mercedes, George Russell & Lewis Hamilton

  • RB (vorig seizoen AlphaTauri), Daniel Ricciardo & Yuki Tsunoda

  • Red Bull Racing, Max Verstappen & Sergio Perez

  • Williams, Alexander Albon & Logan Sargeant

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.