Terug

Volg Hart van Nederland

Feyenoord mag Europa in na zege op FC Utrecht

Feyenoord mag Europa in na zege op FC Utrecht

Sport

23 mei 2021, 14:30

Feyenoord heeft de play-offs om Europees voetbal gewonnen. De club uit Rotterdam was in de finale te sterk voor FC Utrecht (2-0) in De Kuip met 6500 fans.

Luis Sinisterra opende in de 25e minuut de score. Trainer Dick Advocaat pinkte een traantje weg bij die treffer. De 73-jarige Hagenaar zat voor het laatst op de bank bij Feyenoord en gaat naar eigen zeggen nooit meer ergens anders aan de slag als clubcoach. Invaller Bryan Linssen tekende in de 89e minuut voor de eindstand.

Feyenoord, dat volgend seizoen onder leiding staat van coach Arne Slot, plaatste zich met de zege voor de tweede voorronde van de Conference League, die al voor 22 juli op het programma staat. FC Utrecht greep voor het tweede seizoen op rij naast Europees voetbal.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.