Terug

Volg Hart van Nederland

FC Emmen mag ook volgend seizoen met seksspeeltjes op de borst spelen

FC Emmen mag ook volgend seizoen met seksspeeltjes op de borst spelen

Sport

15 dec 2020, 18:06

De erotische webshop EasyToys mag ook na dit seizoen shirtsponsor van FC Emmen blijven. De KNVB kan niet langer beslissen of een bedrijf shirtsponsor van een club mag zijn.

In september gaf de KNVB na een langdurende discussie uiteindelijk goedkeuring voor het logo van de onlineseksshop op het shirt van de Drentse eredivisieclub. Er werd afgesproken dat het contract in eerste instantie voor één seizoen zou gelden.

Lees ook: KNVB buigt: FC Emmen mag toch spelen met EasyToys

Shirtreclame

Maandagmiddag was er een ledenvergadering, waarbij alle clubs uit het betaald voetbal over het sponsorreglement hebben gestemd. De voetbalbond stelde op die vergadering voor om de toetsingscriteria voor een sponsorschap uit het Sponsoringreglement Betaald Voetbal te schrappen. Een meerderheid van de clubs was het daarmee eens. Het resultaat is dat alleen de Reclame Code Commissie een sponsorovereenkomst eventueel nog kan voorkomen.

In de loop van dit seizoen gaan EasyToys en FC Emmen in gesprek over een mogelijke verlenging van het hoofdsponsorschap.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.