Terug

Volg Hart van Nederland

Bijna feest en Feyenoordfans komen zelfs van andere kant van de wereld

Sport

13 mei 2023, 21:04

Eigenlijk had hij al lang weer thuis in Sydney moeten zijn, maar Feyenoordfan Dick Heintz verlengde zijn zakenreis naar Nederland nu al twee keer om z’n cluppie kampioen te zien worden. Vorige week ging het feest nog niet door, maar zondag moet het tegen Go Ahead Eagles dan toch echt gaan gebeuren.

Dick is een geboren en getogen rotterdammer, maar verhuist in 2002 met zijn vrouw naar Australië om daar een bedrijf te beginnen. Toch is hij Feyenoord altijd op de voet blijven volgen. Toen de club in 2017 voor het laatst kampioen werd reisde Dick zelfs samen met zijn zoon Oliver naar Nederland af. Samen woonden ze de kampioenswedstrijd bij en vierden ze feest bij de huldiging.

Nu is Oliver er helaas niet bij, maar gaat Dick toch even de sfeer proeven op de Coolsingel.

Feyenoordfans komen zelfs van de andere kant van de wereld
1:22
Feyenoordfans komen zelfs van de andere kant van de wereld

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.