Terug

Volg Hart van Nederland

Ajax en Sparta steunen in ArenA aanwezige Van Gaal: 'Sterkte Louis'

Sport

9 apr 2022, 20:35

De spelers van Ajax en Sparta Rotterdam hebben Louis van Gaal laten weten dat ze aan hem denken. Ze betraden het veld voor hun onderlinge duel met speciale shirts. Op de voorkant van de tricots stond een portret van de bondscoach met de tekst: 'Sterkte Louis'.

Van Gaal voetbalde in de jeugdopleiding van Ajax en in het eerste elftal van Sparta. Als trainer leidde hij Ajax naar grote successen. Van Gaal bekijkt het duel tussen Ajax en Sparta vanaf een tribune van de Johan Cruijff ArenA.

Prostaatkanker

De 70-jarige bondscoach onthulde afgelopen zondag dat hij aan prostaatkanker lijdt. Van Gaal is naar eigen zeggen al 25 keer bestraald en verwacht dat hij het Nederlands elftal eind dit jaar op het WK in Qatar kan leiden.

ANP Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.