Terug

Volg Hart van Nederland

Aangifte tegen Rico Verhoeven vanwege bedreiging

Sport

7 juni 2024, 20:36

Een voormalig zakenpartner heeft aangifte gedaan van bedreiging tegen kickbokser en acteur Rico Verhoeven en zijn manager. Dat bevestigt de advocaat van de aangever, zakenman en bodybuilder Tibor Koppers.

Rico en zijn manager zouden de man donderdag 30 mei bedreigd hebben op een evenement na een zakelijk conflict. Volgens Koppers zou Verhoeven hem bij zijn schouder hebben vastgepakt en tegen een muur hebben gedrukt. Hij spreekt van meerdere minuten aan bedreigingen 'met veel agressie, een ijskoude blik en het schuim op zijn kaken'.

'Niet eens storm in glas water'

De manager van Verhoeven ontkent de bedreigingen en beschrijft de situatie in Het Parool als "niet eens een storm in een glas water".

Verhoeven is de laatste jaren druk bezig zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Zo speelde hij al de hoofdrol in de film Black Lotus, die in 2023 verscheen. Ook had Verhoeven een bijrol in de Netflixserie Undercover.

Wil jij Hart van Nederland op het startscherm van je telefoon?

Ben jij fan van de website van Hart van Nederland en wil je die standaard op het startscherm van je telefoon? Dat kan! Op deze manier download je Hart van Nederland op iOS of Android en heb je altijd een icoontje op je startscherm staan, net als andere nieuwsapps.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.