Over Hart van Nederland

Wat is Hart van Nederland?

Hart van Nederland is het dagelijkse nieuwsprogramma van SBS 6 met oog voor het kleine én het grote nieuws van eigen bodem. Hart van Nederland is actueel, verrassend, origineel en een van de best bekeken nieuwsprogramma’s op de Nederlandse televisie.

Hoe laat zijn de uitzendingen?

Hart van Nederland kent twee edities: de vroege editie om 17:45 uur en de late editie om 22.30 uur.

Hoe kom ik in contact met de redactie?

Dat kan door te mailen naar hart@sbs.nl, bellen naar de tiplijn op 020-800 7777 of door ons een (privé)bericht te sturen via Twitter, Facebook of Instagram.

Hoe werkt de tiplijn?

De tiplijn bel je als je denkt dat je een onderwerp hebt dat in ons programma, website of app past.

Maar ik kan dus ook e-mailen naar de redactie?

Uiteraard. Voor alle onderwerpen met een evenement-achtig karakter zoals inzamelingsacties, een sponsorloop of een recordpoging kun je het beste een e-mail sturen naar hart@sbs.nl. Meld duidelijk je naam, telefoonnummer en datum van de gebeurtenis en waarom Hart van Nederland juist hier aandacht aan moet besteden. Als we iets doen met je tip, dan nemen we telefonisch contact met je op. Zo niet, dan kunnen we je daar helaas niet over berichten, gezien het grote aantal tips dat er dagelijks op onze redactie binnenkomt.

En hoe kan ik verder een tip insturen?

Dat kan ook door ons te benaderen via Twitter, Facebook of Instagram.

Redactiestatuut

Hart van Nederland werkt volgens een redactiestatuut dat de onafhankelijkheid van de redactie garandeert. Je kunt het redactiestatuut [PDF] lezen.