Terug

Volg Hart van Nederland

Wisselvallige dagen op komst, vanaf zondag meer zon

Weerbericht

30 mrt 2023, 09:38

Na een grijze woensdag kunnen we ons opmmaken voor een wisselvallige donderdag. De zon zal meer te zien zijn, maar er trekken ook buien over het land. In het zuidoosten kan daar ook hagel en onweer bij voorkomen.

Zon en regen zullen elkaar dus afwisselen op de donderdag, voorspelt Weer.nl. In de kustgebieden kan men het meest genieten van de zon. Wel staat er een harde zuidwestenwind. De temperaturen liggen tussen de 12 en 16 graden.

Regen en wind

In de loop van de nacht naar vrijdag gaat het in het hele land regenen. Dat zal overdag ook het weerbeeld gaan worden. De harde wind blijft en kan in de loop van de dag zelfs stormachtig worden. Alleen in het noorden van het land blijft het rustiger. De temperatuur blijft wel rond de 12 graden liggen.

Ook zaterdag vallen er buien en is er weinig ruimte voor de zon. Vanaf zondag gaat daar verandering in komen en wordt het weer beter. Overdag blijven de temperaturen rond de 10 graden liggen en vanaf woensdag neemt de kans op regen weer iets toe.

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.