Terug

Volg Hart van Nederland

Winterse buien op komst met natte sneeuw en hagel

Weerbericht

5 mrt 2023, 09:47

Voor wie zin heeft in de lente hebben de meteorologen van Weer.nl slecht nieuws, komende dagen trekken er winterse buien over het land. Tijdens die buien is er grote kans op natte sneeuw en hagel. Warm wordt het ook niet, overdag een graadje of zes en 's nachts hangt de temperatuur rond het vriespunt.

Zondagochtend trekken winterse buien van noordwest naar zuidoost over het land, met de grootste kans op natte sneeuw of hagel in het noordoosten. Vanmiddag komt de zon steeds vaker door. De temperatuur stijgt naar maximaal 5 of 6 graden.

Er is de komende dagen minder ruimte voor de zon. Weerman Dennis Wilt vertelt je er alles over:

Weerbericht zondag 5 maart 2023
1:33
Weerbericht zondag 5 maart 2023

Morgen veel wolkenvelden, al komt de zon soms wel even door. Gedurende de dag trekken enkele buien over het land en vooral in het noorden en oosten valt er mogelijk voor langere tijd neerslag. Daarbij kan de neerslag overgaan van regen in (natte) sneeuw. Het wordt maximaal 5 tot 7 graden.

De rest van de week blijft het weer vergelijkbaar met de omstandigheden van vandaag en morgen. Pas na volgende week zaterdag kan het weer iets zachter worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.