Terug

Volg Hart van Nederland

Na regen komt zonneschijn: droog en zonnig weekend voor de boeg

Weerbericht

31 mei 2024, 07:59

Deze regenachtige week zit er bijna op. Nog een paar buitjes, en daarna breekt een zonnetje door met redelijk aangename temperaturen, meldt meteoroloog Jordi Huirne.

Vrijdag is het al een stuk droger dan de afgelopen dagen, met een afwisseling van wolken, zon en een enkele bui. Aan zee waait een krachtige wind uit het noorden en het is 17 tot 21 graden. In de nacht naar zaterdag is het bewolkt en kan er nog steeds af en toe regen vallen, met minima rond de 14 graden.

Wil jij Hart van Nederland op het startscherm van je telefoon?

Ben jij fan van de website van Hart van Nederland en wil je die standaard op het startscherm van je telefoon? Dat kan! Op deze manier download je Hart van Nederland op iOS of Android en heb je altijd een icoontje op je startscherm staan, net als andere nieuwsapps.

Droog weekend

Zaterdag begint nog bewolkt met hier en daar een bui, maar in de middag is het op steeds meer plekken droog. Zeker in het noorden laat de zon zich zien. In het oosten van het land kan de temperatuur oplopen tot zo'n 23 graden, in Zeeland komt het kwik niet uit boven de 15 graden.

Zondag doet zijn naam eer aan, want het wordt een stralende dag. Het is overal droog, bij zo'n 19 graden. Wel kan het nog behoorlijk waaien, met name aan zee.

Na het weekend is het weer licht wisselvallig met een mix van zon, wolken en een enkele bui. Het blijft een graad of 19.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.