Terug

Volg Hart van Nederland

Voorlopig laatste grijze dag, zonnige week op komst

Weerbericht

4 feb 2023, 13:28

Na natte en sobere weken is dan toch echt de zon in zicht. Zaterdag is voorlopig de laatste grijze dag, want daarna staan een aantal zonnige dagen voor de deur. Dat meldt Weer.nl. Tijd om weer een doses vitamine D bij te tanken dus.

De zon was de afgelopen dagen dan misschien niet geheel afwezig, maar veel blauwe lucht hebben we niet gezien. Hoewel ook zaterdag een glimp van de zon tevoorschijn komt, gaat het ook regenen en hebben we last van flinke bevolking. Verder is het rustig, want er is bijna geen wind. De temperatuur is in het noordoosten 6 graden en het wordt 10 graden in het zuidwesten van het land.

Stralende week op komst

Komende nacht kan het op veel plaatsen gaan regenen, maar dat zal niet in grote hoeveelheden zijn. Zondagochtend zal de regen ook al weer snel verdwenen zijn. Hoewel het vanuit het noorden stevig gaat waaien, is er vooral ruimte voor zon.

Net als volgende week, want dan wordt het stralend zonnig. Voor dinsdag, woensdag en donderdag staan nu soms negen zonuren op de planning. Het zal bovendien een stuk minder waaien. De temperatuur neemt echter wel af. In de nacht zal het een paar graden vriezen, maar overdag schommelen de temperaturen tussen de 5 en 6 graden. Het zonnige weer lijkt tot en met volgend weekend aan te houden.

Beeld: Ton Wesselius

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.