Terug

Volg Hart van Nederland

Van 25 naar 15 graden: tijdelijk wat kouder, maar wel steeds meer zon

Weerbericht

23 mei 2023, 07:40

Waar maandag nog op veel plekken de 25 graden werd aangetikt, is het dinsdag toch een stuk koeler. Met temperaturen van 13 graden op de Wadden en 18 graden in het zuiden is het een kouder dan de afgelopen dagen, meldt Weer.nl.

Het begin van de dag gaat gepaard met wolkenvelden. Vooral in het oosten en later zuidoosten valt lokaal nog wat regen of motregen. Later op dinsdag komt vanuit het noordwesten op steeds meer plaatsen de zon door.

Op sommige plekken waait het nog hard, vooral aan zee met kracht 6.

Het weerbericht:

Weerbericht dinsdag 23 mei 2023
1:28
Weerbericht dinsdag 23 mei 2023

Dinsdagavond en -nacht klaart het op de meeste plaatsen op. Het kan flink afkoelen, omdat de wind wegvalt. Op de koudste plaatsen in het zuiden kan het plaatselijk tot 3 graden worden. Vorst aan de grond is zelfs niet uit te sluiten.

Ook woensdag wordt een afwisselend weerbeeld, met wolkenvelden en periodes met zon, verwacht. Verspreid over het land kan een bui vallen, het meest in het oosten. In de westelijke helft van het land wordt de meeste zon verwacht. Het wordt tussen de 15 en 18 graden.

En Pinksteren?

Het wordt een fraai Pinksterweekend, met overdag af en toe bewolking. Op donderdag en vrijdag lopen de temperaturen uiteen van 15 graden in het noorden tot 20 graden in het zuiden. Tijdens het weekend schijnt de zon volop en wordt het in ieder geval in het binnenland tussen de 21 en 24 graden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.