Terug

Volg Hart van Nederland

Terrasweer! Het weekend verloopt warm met volop zon

Weerbericht

29 apr 2023, 16:10

De lente laat zich dit weekend van zijn beste kant zien. Zaterdag en zondag verlopen zonnig en met zo'n 16 graden is het aangenaam warm. Tot aan volgend weekend blijft het droog met overwegend zon, meldt Weer.nl.

Voor zonaanbidders wordt het de komende dagen genieten geblazen. De tempratuur loopt met de dag verder op. Waar op zaterdag genoegen moet worden genomen met zo'n 15 graden, wordt op zondag de 17 graden aangetikt. Maandag bereikt de tempratuur met 18 graden een hoogtepunt en belooft het een zonovergoten dag te worden.

Lentegevoel

Zondag wordt een aangename tuin- en terrasdag. Het blijft in het hele land droog en bij een zwakke tot matige oostelijke tot noordoostelijke wind wordt het duidelijk warmer dan zaterdag. Van noord naar zuid komen de temperaturen uit tussen 14 en 18 graden en in combinatie met de zon en ook omdat het niet hard waait, is het lentegevoel al snel compleet.

Maandag trekken velden met hoge sluierbewolking over het land. Eerst komt de zon daar goed doorheen, maar later volgt er ook steeds dikkere bewolking. Vooral in de middag krijgt de zon het moeilijker. Het blijft wel droog en bij een zwakke tot matige wind die geleidelijk naar het noordwesten draait, lopen de temperaturen uiteen van 14 graden in het noordwesten tot 19 graden in het zuidoosten van het land.

Na maandag gaan de tempraturen omlaag met als dieptepunt 12 graden op dinsdag. Wel blijft het volgende week droog en zonnig.

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.