Terug

Volg Hart van Nederland

Eerste sneeuw gevallen in westen van het land, 's nachts mogelijk op meer plekken wit

Weerbericht

28 nov 2021, 22:50

In het westen van het land is op meerdere plekken een kleine laag sneeuw gevallen. Op sociale media komen onder andere meldingen binnen uit Egmond aan Zee en de regio Den Haag.

Het KNMI heeft code geel afgegeven voor heel het land behalve de Waddeneilanden. Tot 08:00 maandagochtend waarschuwt het weerinstituut voor sneeuwval en gladheid door bevriezing van natte weggedeelten.

De sneeuwbuien die het land overtrekken zorgen ook op snelwegen voor een wit plaatje. Op onder andere de A4 en A12 in de regio Den Haag werd er zachter gereden vanwege het weer. In Rijswijk waarschuwt de buurtpreventie voor gladheid door een mix van hagel en natte sneeuw.

De komende uren zullen vooral over het westen van het land nog een aantal lokale sneeuwbuienvallen. Strooiwagens zijn in heel het land uitgereden gladheid op grote schaal te voorkomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.