Terug

Volg Hart van Nederland

Pittige onweersbuien verwacht vanmiddag: hier heb je er last van

Weerbericht

22 mei 2023, 13:05

Het KNMI waarschuwt maandagmiddag voor enkele pittige onweersbuien in het oosten van het land. Voor Gelderland en Overijssel is vanaf 12.00 uur code geel van kracht.

Tijdens de buien kan er plaatselijk veel regen vallen in een korte tijd en is er kans op hagel. Het verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder hiervan ondervinden.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl hier:

Weerbericht maandag 22 mei 2023
1:31
Weerbericht maandag 22 mei 2023

Aan het begin van de avond nemen de buien af, de waarschuwing geldt vooralsnog tot maandag 19.00 uur.

Maandag kan het lokaal zomers warm worden. Aan de oostgrens is de grootste kans dat het 25 graden of warmer wordt. Dinsdag is het weer gedaan met de warmte en wordt het maximaal 18 graden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.