Terug

Volg Hart van Nederland

Lente in zicht? De temperaturen schieten omhoog

Weerbericht

29 mrt 2023, 10:41

Na een paar koude dagen schieten de temperaturen woensdag omhoog. In het zuiden kan het wel 17 graden worden. Toch wordt het niet op en top lenteweer, want de zon komt er niet door, het blijft bewolkt en her en der valt wat regen.

Volgens meteorologen van Weer.nl lopen de temperaturen van noord naar zuid op tussen de 12 en 16 graden. Lokaal zelfs 17 graden. Ook komt in het zuiden vanmiddag de zon nog even om de hoek kijken.

De meeste regen valt in het westen en noorden van ons land. In het zuiden en oosten stelt de neerslag weinig voor. Er komt meer wind, vooral aan de kust waait het flink.

Morgen ook zacht

Ook morgen is het zacht weer met een paar buitjes. Het wordt niet kouder dan tussen 10 en 12 graden. De temperatuur kan in het zuiden oplopen tot 15 graden. In de ochtend kunnen een paar buien vallen, mogelijk met onweer. De wind is matig, aan zee af en toe krachtig.

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.