Terug

Volg Hart van Nederland

Lente in het verschiet: zonnige dagen voor de boeg, carnavalsweekend wisselvallig

Weerbericht

13 feb 2023, 09:00

We hebben uitzicht op de lente. Volgens Weer.nl gaat de temperatuur komende week richting de dubbele cijfers. Aan het begin van de week gaan we de zon nog zien, later in de week is er kans op regen.

Op de maandagochtend komt in het zuiden op diverse plaatsen nog mist voor, terwijl het in het midden en noorden van het land bewolkt is. In de loop van de dag klaart het op. In de middag kunnen we genieten van een stralend zonnetje. De temperatuur zal uitkomen tussen de 9 en 13 graden. In het uiterste noorden van het land en de westelijke kustgebieden kan het mogelijk de hele dag bewolkt blijven. Dit alles met een zwakke zuidoostenwind.

Komende nacht daalt de temperatuur richting het vriespunt en kan er opnieuw mist ontstaan. Lokaal kan het ook een beetje glad worden. De mist gaan we morgenochtend bij de start van de dag ook zien. In de loop van de ochtend lost het weer op en dan zal de zon ook weer volop gaan schijnen. De temperatuur stijgt dan naar 10 tot 14 graden.

Carnavalsweekend

Woensdag kunnen we ook rekenen op een zonnige dag, maar donderdag en vrijdag is er kans op wat lichte regen. De temperatuur blijft tussen de 10 en 12 graden uitkomen. Ook komt er een stevige zuidwestenwind bij kijken. In het Carnavalsweekend zal dat ook het weerbeeld zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.