Terug

Volg Hart van Nederland

Koude dagen op komst, mogelijk vorst op Koningsnacht

Weerbericht

25 apr 2023, 08:57

Het echte lenteweer laat voorlopig nog op zich wachten. Met temperaturen die nauwelijks boven de 10 graden komen, blijft het de komende dagen nog koud en wisselvallig. Tijdens Koningsnacht kan de temperatuur zelfs onder nul zakken, maar op Koningsdag wordt er beter weer verwacht.

Vandaag is het bewolkt en trekken regenbuien over het land. Er waait een krachtige wind en het wordt maximaal 11 graden. Tegen de avond verdwijnen de meeste buien en breekt plaatselijk de zon door. Morgen begint met zon, maar in het verloop van de dag neemt de bewolking toe. In het noorden is er kans op regen.

Vorstelijke Koningsnacht

Koningsnacht verloopt koud en kan het in het noorden van het land plaatselijk licht vriezen. Voor de eerste feestelijke activiteiten is het verstandig om je warm aan te kleden. Op Koningsdag wordt er gelukkig beter weer voorspeld. Het blijft het naar verwachting tot de avond op de meeste plaatsen droog en de zon komt regelmatig door. De temperatuur loopt in de middag op tot gemiddeld 15 graden.

De komende dagen blijft het net zoals vandaag vrij fris voor de tijd van het jaar. Vrijdag lijkt een regenachtige dag te worden, waar zon en wolken elkaar afwisselen. In het weekend blijft de temperatuur tussen de 12 en 16 graden.

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.