Terug

Volg Hart van Nederland

Kou en nat: mooi begin van de lente blijkt van korte duur

Weerbericht

24 mrt 2023, 12:42

De afgelopen dagen waren heerlijk lenteachtig, met temperaturen die konden oplopen tot 15 graden. Maar dat mooie begin van de lente blijkt van korte duur: de buien weten van geen ophouden en de temperatuur duikt na vrijdag omlaag.

Weer.nl voorziet voor de vrijdag een opeenvolging van buien en zon, waarbij lokaal ook onweer kan ontstaan. Het blijft nog zacht met temperaturen rond de 11 tot 15 graden.

In het weekend komt de wind meer uit het westen en brengt daarmee ook de kou mee. Elke dag gaat de temperatuur daardoor iets verder achteruit. Op zaterdag komen de temperaturen tussen de buien door uit op 10 tot 13 graden, zondag wordt een nog regenachtiger dag en komt de temperatuur niet boven de 9 graden uit.

Maandag lijkt de meest gure dag te worden. Met temperaturen rond de 7 of 8 graden en buien in koude lucht kunnen dit ook winterse buien zijn met hagel of natte sneeuw.

Bekijk de hele weersverwachting hier:

Weerbericht vrijdag 24 maart
1:29
Weerbericht vrijdag 24 maart

Meer over het weer lees je bij onze collega's van Weer.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.