Terug

Volg Hart van Nederland

KNMI waarschuwt: het is gevaarlijk op de weg door dichte mist

KNMI waarschuwt: het is gevaarlijk op de weg door dichte mist

Weerbericht

11 sep 2022, 07:15

In bijna het hele land komt plaatselijk dichte mist voor, meldt het Koninklijk Meteorologisch Instituut (KNMI) in de nacht van zaterdag op zondag. Tussen 05.00 en 08.00 is code geel van kracht in alle provincies op Zeeland en het Waddengebied na. Die is ingesteld vanwege gevaarlijke rijomstandigheden door slecht zicht, aldus het KNMI.

Mist kan verraderlijk zijn omdat het ineens kan optreden. Automobilisten kunnen er dan ook door verrast worden tijdens het rijden. Let goed op als je de weg op moet.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.